TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Posle sumraka (After the Sunset)

izvor: B92.net

Posle sumraka
(After the Sunset)

Žanr: Dokumentarni
Trajanje: 97 minuta
Režija: Bret Ratner
Uloge: Pirs Brosnan
Vudi Harelson
Više informacija


Pirs Brosnan i Salma Hajek su filmski par iz snova! Njihov talenat,hemija i seksepil osećaju se i preko malih ekrana, što ovaj zabavanfilm čini još primamljivijim. ”Posle sumraka” ležerna je akcija sasnažnim premisama komedije, a režiju potpisuje Bret Ratner, koji jepoznat i kao reditelj muzičkih spotova poznatih pevačica, međukojima su i Madona i Maraja Keri.

Maks Burdet obogatio se zajedno sa svojom asistentkinjom Lolom. Oni su lopovi i uvek su jedan korak ispred policije. Smatrajući da su već i više nego u dobroj materijalnoj situaciji, povlače se na Rajska ostrva, na Bahame. Poslednje što su ukrali bio je drugi od tri poznata Napoleonova dijamanta.

Međutim, agent FBI-a, Sten, proveo je čitavih sedam godina tražeći ovaj par i nikako ne veruje da su se oni zaista povukli iz nezakonitog posla. Ubeđen je da će oni ukrasti i treći Napoleonov dijamant, a u prilog mu ide i činjenica da dijamant putuje turističkim kruzerom, koji takođe odlazi na Rajska ostrva...

Viskobudžetni blokbaster sa šarolikim lokacijama iz snova. Uzbudljiv, napet, smešan i zabavan, film ”Posle sumraka” osvežiće vam dan.

Žanr: akcije, komedija

Uloge: Pirs Brosnan, Salma Hajek, Vudi Harelson Režija: Bret Ratner

više o filmu


Izvor B92.net

Trailer

KOMENTARI