TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Posrnuli (Fallen)

izvor: B92.net

Posrnuli
(Fallen)

Žanr: Dokumentarni
Trajanje: 124 minuta
Uloge: Denzel Vašington
Džon Gudman
Više informacija


Majstor emocija i ljudskih odnosa, on i sreću i patnju prikazuje nasnažan i upečatljiv način. Izborom Denzela Vašingtona za glavnuulogu u filmu ”Posrnuli” napravio je zlatni miks talenta Izanimljive fabule, koji je samu priču uzdigao na viši nivo.

Detektiv Džon Hobs svedoči protiv teškog psihopate i serijskog ubice Edgara Riza. Hobs se uzda u svoju intuiciju i višegodišnje iskustvo koje ima kao detektiv u odeljenjima za ubistva i učestvuje u odluci da se Rizu dodeli smrtna kazna.
Iako je zlikovac smaknut, ubistva se nastavljaju po istom principu. Ovo predstavlja poražavajuću i zabrinjavajuću činjenicu za Hobsa, koji shvata da se nalazi u teškoj situaciji i da je napravio grešku. Medjutim, stvari su još i gore nego što je mogao da pretpostavi i pred njim se nalazi slučaj koji prevazilazi granice njegovog iskustva. Hobs odlazi kod profesorke teologije Grete Milano koja mu objašnjava da su ubisva usmerena iz mračnog sveta protiv kog oružje neće biti od velike pomoći. Što dublje zalazi u priču, Hobs se sve više suočava sa silama tame i upada u neizvesnu borbu sa demonskim ubicom.
Novi, dinamični obrt borbe dobra i zla je ono što film čini jedinstvenim i uzbudljivim.

Uloge: Denzel Vašington, Džon Gudman, Donald Saderland Režija: Gregori Hoblit

više o filmu


Izvor B92.net

Trailer

KOMENTARI