TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Preko palube

izvor:

Američka romantična komedija iz 1987. godine



Arogantna i razmažena bogatašica doživljava amneziju i spletom okolnosti nastavlja život u potpuno novoj ulozi – domaćice i majke.

Arogantna i razmažena bogatašica Džoana Stejton angažuje tesara Dina Profita da joj proširi ormar za skupocenu garderobu na njenoj skupocenoj jahti. Kada Din ne uspeva da napravi ormar od kedrovine, ohola gazdarica ga otpušta, ne isplativši mu ni centa. Kasnije ona pada preko palube, udara je drugi brod i doživljava amneziju. Videvši priču o Džoaninoj nesreći na vestima, Din smišlja plan da je ubedi da je ona zapravo njegova supruga Eni. I uskoro bogata naslednica počinje da radi ono što nikada pre nije: da čisti kuću, kuva, pere i vodi računa o četvoro dece. Iako se u početku loše snalazi u ulozi domaćice i majke, Džoana na kraju uspeva da se prilagodi i zavoli novi život. Međutim, njen pravi suprug Grant uspeva da je pronađe, sećanje joj se vraća i Džoana mora da izabere između lagodnog života bogatašice i porodičnog života koji je na kratko upoznala.

Uloge:
Goldi Hon (Džoana Stejton/Eni Profit), Kurt Rasel (Din Profit), Edvard Herman (Grent Stejton III), Ketrin Helmond (Edit Minc), Majk Hagerti (Bili Prat) i drugi.

KOMENTARI