TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Prodavci beba (Baby Sellers)

izvor:


Drama / 83 min.
SAD, 2013


Kirsti Ali i Dženifer Finigan glume u ovom jezivom prikazu surove i užasavajuće stvarnosti iza globalne i nezakonite prodaje dece, od kojih su mnoga oteta iz svojih domova, pod maskom naizgled zakonitog usvajanja.


Raskrinkavanje mračnog međunarodnog zločina trgovine decom u filmu „Prodavci beba“, u kom Ali tumači ulogu Karle Haksli, ugledne i uticajne vlasnice američke agencije za usvajanje dece koja pomaže perspektivnim roditeljima da ispune svoj san i osnuju porodicu.

Pretvarajući se da je puna nežnosti i dobrih namera prema svojim klijentima, Hakslijeva iz senke funkcioniše kao okrutni međunarodni šef mafije koji kontroliše sve rasprostranjeniji sindikat prepun potčinjenih i ovlašćenih da na sve moguće načine obezbede decu za njihov posao.

Dženifer Finigan glumi Nik Morison, predanu i odlučnu agentkinju Imigracionog odeljenja koja veruje da se Hakslijeva bavi globalnim poslom i da ne preza ni od čega da bi našla pravo dete za pravog vlasnika – i za pravu cenu – i kreće na tajni zadatak raskrinkavanja te prljave i podle operacije.

Režija: Nick Willing

Uloge: Jennifer Finnigan, Kirstie Alley, Arjun Gupta, Doron Bell, Nicole Munoz




       

KOMENTARI