TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ratnik (Warrior)

izvor: tvprogram.rs

Ratnik
(Warrior)

Žanr: Akcija
Trajanje: 140 minuta
Više informacija




Dva otuđena brata i borci mešovitih borilačkih veština, konačno se moraju suprotstaviti jedan drugom i silama koje su ih razdvojile, suočavajući se s časnim, potresnim i nezaboravnim vrhuncem koji morate videti da biste poverovali.


Zvezde u usponu, Tom Hardi i Džoel Edžerton, vladaju platnom kao dva otuđena brata, koji se suočavaju sa borbom svog života u „Ratniku“, dirljivoj, inspirativnoj akcionoj drami čuvenog reditelja Gavina O'Konora („Čudo“).

Pošto ga je progonila tragična prošlost, marinac Tomi Konlon (Hardi), vraća se kući posle četrnaest godina da bi od oca (Nik Nolti) tražio da ga trenira za Spartu, najveće takmičenje u istoriji mešovitih borilačkih veština.

Nekadašnje rvačko čudo, Tomi, utire sebi put ka šampionatu, dok se njegov brat Brendan (Edžerton), bivši borac koji je postao učitelj, vraća u ring, očajnički pokušavajući da spasi svoju porodicu od finansijskog kraha.

Ali kad Brendana njegov neizvesni i neuspešni povratak dovodi do borbe sa nezaustavljivim Tomijem, dva brata konačno moraju da se sukobe jedan sa drugim i sa silama koje su ih razdvojile, suočavajući se s najčasnijim, potresnim i nezaboravnim vrhuncem koji morate videti da biste poverovali.

Režija: Gavin O'Connor    

Glume: Joel Edgerton, Tom Hardy, Nick Nolte, Jennifer Morrison, Frank Grillo



Trailer

KOMENTARI