TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Razglednice iz pakla

izvor:

Američka komedija-drama iz 1990, nominovana za Oskara



Meril Strip u ulozi glumice i bivše narkomanke koja posle odvikavanja pokušava da se vrati glumi. Potresna priča o rivalstvu između majke i kćerke. Adaptacija bestselera Keri Fišer.

Suzan Vejl (Meril Strip) je holivudska glumica i bivša narkomanka koja pokušava da se vrati na filmsko platno i nastavi svoj život. Posle odvikavanja od droge, filmska kompanija koja je angažuje postavlja uslov za dalju saradnju: da Suzan počne ponovo da živi sa majkom Doris Man (Širli Meklejn), koja je i sama nekada bila poznata glumica, a danas je alkoholičarka. Suzan, koja je godinama pokušavala da pobegne iz majčine senke, primorana je da trpi da je majka ponovo tretira kao dete. Uprkos svim problemima, a posebno sa muškarcima na koje je u životu nailazila, Suzan počinje da gleda na svoju muku sa smešne strane i shvata da nemaju samo kćerke majke, već i da majke imaju svoje majke!

Uloge:
Meril Strip (Suzan Vejl), Širli Meklejn (Doris Man), Denis Kvejd (Džek Fokner), Džin Hekmen (Lauel Kolček), Ričard Drajfus (Doktor Frankental) i drugi.

KOMENTARI