TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Rok zvezda (Rock Star)

izvor: B92.net

Rok zvezda
(Rock Star)

Žanr: Dokumentarni
Trajanje: 105 minuta
Režija: Stiven Herek
Uloge: Dženifer Aniston
Više informacija



Film je inspirisan istinitom pričom poznatog hevi metal benda Džudas Prist. Glavnu ulogu tumači Mark Valberg, koji je napravio pravu transformaciju u rok zvezdu. Glavnu žensku ulogu i devojku Marka Valberga u filmu tumači šarmantna Dženifer Aniston.

Film prati Krisa Kolea koji vodi dupli život. U toku dana radi u fotokopirnici, dok se noću pretvara u rok zvezdu. Ili bar on to tako doživljava. Činjenica je da je reč o malom bendu koji svira obrade poznatih metal hitova. Kris upada u stanje očaja kada ga prijatelj izbacuje iz benda, ne sanjajući da će se situacija okrenuti u njegovu korist. Neposredno nakon toga, poznati bend Stil Dragon nudi mu mesto glavnog vokala, što on prihvata. Ovog puta, on zaista postaje prava rok zvezda. Ipak, to nije ni blizu životu kakav je on zamišljao...

Nekada želimo stvari koje, kada se obistine, ne ispadnu onako kako smo se nadali. Film ”Rok zvezda” prikazuje upravo to. Uspeh i slava imaju svoju cenu, a nakon ovog filma, na vama je da odlučite da li je ona previsoka.

Rock Star, 2001.

Žanr: mjuzikl

Uloge: Mark Valberg, Dženifer Aniston, Dominik Vest Režije: Stiven Herek

više o filmu


Izvor B92.net

Trailer

KOMENTARI