TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Sanktum 3D (Sanctum 3D)

izvor:




Priča o roniocima na rizičnoj ekspediciji istraživanja najvećeg i najlepšeg sistema pećina na Zemlji. Kada ih tropska oluja primora da se sakriju duboko u pećinama, počinje borba s divljom vodom, opasnim terenom i velikom panikom.

Akcioni triler “Sanktum”, prati tim ronilaca na rizičnoj ekspediciji istraživanja najvećeg, najlepšeg i najnepristupačnijeg sistema pećina na Zemlji. Kada ih tropska oluja primora da se sakriju duboko u pećinama, počinju da se bore s divljom vodom, opasnim terenom i velikom panikom, istovremeno tragajući da pronađu izlaz na more.

Ronilački trener Frenk Megvajer mesecima je istraživao pećine Esa-ala u južnom Pacifiku. Ali kada iznenadna poplava zatrpa put ka izlazu, Frenkov tim u kojem su i njegov 17-godišnji sin Džoš i finansijer Karl Harli primoran je da radikalno promeni plan.

Uz sve manje zalihe, tim mora da pronađe put iz podvodnog lavirinta i da se ubrzo suoči s neizbežnim pitanjem: Mogu li da prežive ili će ostati zauvek zarobljeni?

Film “Sanktum” je sniman kod Zlatne obale u Kvinslendu, u Australiji i povešće gledaoce na putovanje bez daha kroz podvodne litice i najudaljenija prostranstva našeg podvodnog sveta.

Režija:  Alister Grierson   

Uloge: Richard Roxburgh, Ioan Gruffudd, Rhys Wakefield, Alice Parkinson, Dan Wyllie   


KOMENTARI