TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Stanica brojeva (The Numbers Station)

izvor:


Akcija / 85 min.
SAD, 2012.


Osramoćeni bivši agent za tajne operacije dobija nemogući zadatak na kome mora da zaštiti Ketrin, operaterku u maloj CIA radio-stanici u neplodnoj oblasti. Njih dvoje moraju da se bore za opstanak posle napada koji doživljavaju.

Emerson, osramoćeni agent za tajne operacije, dobija nemogući zadatak na kome mora da zaštiti 20-godišnju Ketrin, operaterku u maloj CIA radio-stanici u neplodnoj oblasti. Emersonova misija je jednostavna: mora da zaštiti Ketrin i učini sve da bude bezbedna. Kako automobil-bomba koji je eksplodirao ispred stanice ukazuje na zasedu, njih dvoje moraju da se sakriju u samoj stanici, dok im je jedino oružje Emersonovo smrtonosno borbeno umeće.

Ali kad je zatražio pojačanje, dobija naređenje od kog mu se ledi krv u žilama i zbog kog razmišlja da li da ostane odan: „Obezbedi mesto. Povuci sredstva“. Napadnuti od strane nepoznate, ali smrtonosne grupe napadača, imajući samo snimljenu poruku telohranitelja prethodnog radio-izveštača, Emerson i Ketrin započinju borbu na život i smrt protiv nepokolebljivog neprijatelja. Pošto je stanica kompromitovana, a nemaju jasnu metu i nemaju gde da pobegnu, istina postaje njihov prioritet ako žele da se izvuku živi.

Režija: Kasper Barfoed    

Uloge: Malin Akerman, Džon Kjuzak, Hannah Murray, Lijam Kaninghem


KOMENTARI