TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Stranac (Outlander)

izvor: IMDB

Stranac
(Outlander)

Žanr: Fantastika
Trajanje: 1 h 55 min
Uloge: Sofija Majls
Džek Hjuston
Džon Hart
Više informacija

Vikinško selo napada čudovište iz svemira! Samo zagonetni Kainan zna kako da ga pobedi - jer je i on sam vanzemaljac!

Herot, selo u Norveškoj: 709. god n.e. Stanovnici oplakuju smrt kralja Halge. Njegov ratnohuškački sin Vulfric ne poseduje mudrost koja je potrebna za vođenje naroda, ali smatra da njegov tek krunisani ujak Rotgar nije dovoljno krvoločan da bi se nosio s nasiljem. U isto vreme, svemirski brod neopaženo pada u jedan od veličanstvenih fjordova.

Iz olupina izlaze Kainan, čovekoliki ratnik s drugog sveta, i Murvin, ubojiti slepi putnik, divlje stvorenje koje traži osvetu zbog dela Kainanove vojske. Kainan odlučuje da pronađe i porazi svog neprijatelja, ali ga, pre nego što uspe u svome naumu, zarobljavaju Vikinzi. Klan ga nevoljno prihvata nakon što Rotgaru spasi život, a Kainan se o svojoj prošlosti i delima zbog kojih je Murvin ljut na njega poverava Rotgarovoj lepoj kćeri Freji.

Zver željna osvete napada vikinško utvrđenje i napokon se otkriva u svoj svojoj zapanjujućoj i zastrašujućoj veličini. Vikinzi uz pomoć Kainana kreću u svoju poslednju misiju očajnika – moraju da ubiju čudovište ili će se suočiti s vlastitim uništenjem.

Trailer

KOMENTARI