TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Sve je moguće (Imagine that)

izvor:

Porodična komedija / 107 min
SAD, 2009



Pre nego što se našao ispred kuće svojih prijatelja i tražioljubičasto ćebence svoje kćeri usred noći, Ivan Danijelson (Edi Marfi)je bio sasvim prosečan finansijski mag – fokusiran, uspešan ipredan poslu. Ali kada ga njegova kćer upozna sa princezama injihovom kraljicom iz sveta svoje mašte, Ivan će krenuti sa njom naurnebesno putovanje koje će ga primorati da preispita vrednostodnosa koji ima sa svojom  kćerkom i da redefiniše sopstvenoshvatanje uspeha.
U ovoj porodičnoj komediji u produkciji „Paramount Pictuers“ i„Nickelodeon Movies“, Ivan i njegova sedmogodišnja kćerOlivija (Jara Šahidi) ne uspevajuda uspostave odnos. Njegova karijera mu previše smeta da razumepravu vrednost vremena koju otac i kćer treba da provedu zajedno, aona je rešila da ne odustane od svog tate. Kada mu se odjednomukaže prilika da ga imenuju na mesto o kojem sanja, Ivan će se naćirazdvojen  između svojih roditeljskih obaveza i borbe sasvojim protivnikom u kompaniji, dosadno pseudo-mističnim,Džonijem Vajtfederom(Tomas Hejden Čurč). Ivanje oduvek bio neko ko je imao potpunu kontrolu, ali kada počne daje gubi, pojaviće se Olivija sa svojim malim savetima – predlozimaza berzanske akcije, koje dobija od princeza i kraljice kojeposećuje preko svog ćebenceta – svog „Gu-ga“.
I dok mu Olivija i njeni zamišljeni prijatelji pokazuju put, Ivanće se odjednom naći u svetu zmajeva i ostalih magičnih stvorenja –od kojih će se većina pokazati kao mnogo manje opasna od nekihnjegovih kolega. Ubrzo će početi da peva i pleše u javnosti, dajede palačinke prekrivene kečapom i senfom i da se smeje saOlivijom do kasno  noć – i da, istovremeno, napreduje u svomposlu. Ivanova narastajuća potreba da se popne na korporativnojlestvici primoraće ga da radi neke neverovatno detinjaste stvari.Istovremeno će izgubiti kontakt sa onim što je najvažnije unjegovom životu. Na kraju, shvatiće da se pravi uspeh ne može naćizapisan u nekakvoj biografiji.

Reditelj: Keri Kirkpatrik

Uloge:EdiMarfi, Tomas HejdenČurč, Jara Šahidi, Nikol AriParker, Roni Koks

KOMENTARI