TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Sve o dečaku (About a Boy)

izvor: B92.net

Sve o dečaku
(About a Boy)

Žanr: Dokumentarni
Trajanje: 101 minut
Uloge: Hju Grant
Rejčel Vajs
Toni Kolet
Više informacija


Vil Lajtmen je bogati i bezbrižni muškarac koji odbija obavezeodraslih ljudi. Sve će se to, međutim, promeniti kada upoznadvanaestogodišnjeg Markusa. Markus živi sa majkom koja je sama izbog toga je stalno u depresiji. Vil je upoznaje preko Suzi, ženekoja ide na sastanke samohranih roditelja, a na koje ide i Vil dabi upoznao žene. Zbog problema kod kuće, Markus je neobično zreo zasvoje godine.

Zbog toga ga u školi doživljavaju kao čudaka. Pokušava da utiče na Vilovo detinjasto ponašanje, dok se Vil tome svojski opire. Ipak, iz ovog neobičnog spoja nastaće čvrsto prijateljstvo, koje će promeniti živote usamljenih junaka ove priče.

Film je adaptacija bestselera Nika Hornbija.

About a Boy, 2002.

Žanr: komedija, drama, romansa

Zanimljivosti u vezi sa filmom:

- U filmu možemo videti Vila kako traži sledeći sajt: supermodelswithseethroughtops.com. Probajte i vi, iznenadiće vas rezultat.

- Emi Tompson bila je ponuđena uloga.

- Bred Pit odbio je ulogu Vila Lajtmena, tvrdeći da neko tako privlačan nema pokrića da se pretvara da je samohrani otac samo da bi upoznao žene. Ipak, on se pojavljuje u filmu na neobičan način- on je na naslovnon strain časopisa koji Vil čita u svom stanu.

Režija: Kris Vajs, Pol Vajs Uloge: Hju Grant, Nikolas Hoult, Toni Kolet, Rejčel Vajs

više o filmu


Izvor B92.net

Trailer

KOMENTARI