TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ta luda ljubav (Crazy, stupid, love)

izvor:



Kal i Emili imaju savršen život, pravi američki san... Sve dok Emili ne zatraži razvod. Sada Kal, gos'n Muž, treba da se snađe među silnim samcima, uz malu pomoć prijatelja, profesionalnog neženje, Džejkoba...


U četrdeset i nekoj, uštogljeni Kal Viver živi život iz snova – ima dobar posao, lepu kuću, divnu decu i brak sa svojom draganom iz gimnazijskih dana. Ali, kad Kal sazna da ga je supruga Emili prevarila i da želi razvod, njegov “savršeni“ život se brzo raspada. Još gore, Kal, koji decenijama nije bio na ljubavnom sastanku, u današnjem svetu samaca ispada simbol smotanosti.

Sada razočaranog Kala, koji provodi slobodne večeri u lokalnom baru, pod svoje uzima zgodni ženskaroš od tridesetak godina, Džejkob Palmer. Pokušavajući da pomogne Kalu da preboli svoju ženu i započne novi život, Džejkob mu otvara oči za mnoge mogućnosti koje su pred njim: Koketne žene, pića za muškarce i smisao za stil koji ne može da se nađe u jeftinim frizerajima i lancima prodavnica odela.

Kal i Emili nisu jedini koji ljubav traže na sasvim pogrešnim mestima: Kalov trinaestogodišnji sin Robi je lud za svojom sedamnaestogodišnjom dadiljom Džesikom, kojoj se, pak, sviđa Kal. Uprkos Kalovom preobražaju i brojnim osvajanjima, jedina stvar koju ne može da se preobrazi je njegovo srce, i ono ga uporno vodi tamo odakle je krenuo.


Režija: Glenn Ficarra, John Requa
   
Uloge: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei  

Izvor: http://www.hbo.rs/



KOMENTARI