TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Tihi pad

izvor:

Američki triler-drama iz 1994. godine



Bogati bračni par izmasakriran je u svojoj kući. Ubistvo je video njihov autistični šestogodišnji sin. Dečji psiholog pokušava da od dečaka izvuče informacije koje će pomoći hvatanje ubica.

Ugledni dečji psiholog Džej Rejner, koji se povukao iz posla kada mu je pacijent izvršio samoubistvo, dobija poziv od lokalnog šerifa da pomogne u rasvetljavanju dvostrukog ubistva. U raskošnoj vili u imućnom predgrađu Rajner upoznaje Tima Vordena i njegovu sestru Silvi, čiji su roditelji brutalno ubijeni. Silvi se fatalne noći krila u ormanu, ali je Tim, koji je autističan i ne komunicira sa drugim ljudima, video zločin. Rajner, koji je specijalizovan za rad sa autističnom decom, pokušava da dopre do Tima suptilnim psihološkim tehnikama. Međutim, nemaju svi strpljenja kao on: njegov kolega želi da dečaka jednostavno nakljuka lekovima kako bi policiji otkrio identitet ubice.

Uloge:
Ben Fokner (Tim Varden), Liv Tajler (Silvi Varden), Ričard Drajfus (Džej Rejner), Linda Hamilton (Karen Rajner), Džon Litgou (dr Harlindžer) i drugi.

KOMENTARI