TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Tragač (The Chaser)

izvor: tvrts.rs

Tragač
(The Chaser)

Žanr: Dokumentarni
Trajanje: 125 minuta
Više informacija

Bivši detektiv i makro Jung-ho suočava se s velikim problemom. Njegove devojke nestaju bez raščišćavanja dugova.

Jedne noći on dobija poziv od mušterije i šalje Mi-jin, jednu od preostalih devojaka, ignorišući njeno odbijanje zbog teške prehlade.


Ali kada Mi-jin ode na sastanak s mušterijom protiv svoje volje, Jung-ho shvata da je telefonski broj mušterije isti kao onaj s kojeg su poslednji put pozvane nestale devojke.

Pošto mu je to sumnjivo, polazi da je traži. Tokom potrage Jung-ho ulubi jedan auto u sporednoj uličici.

Na njegovo iznenađenje, vozač ne želi nikakvu nadoknadu. Kada Jung-ho primeti krv na vozačevoj košulji, on oseća da je taj čovek Jang-min - osumnjičeni.

Posle napete jurnjave, Jung-ho konačno uhvati Jang-mina. Ali zbog toga što se predstavljao kao policajac, obojicu odvode u policijsku stanicu.

U stanici, on otvoreno kaže policajcu da je ubio nestale devojke, i da je poslednja devojka, Mi-jin, možda još uvek živa.

Uprkos priznanju, nema dokaza da se on uhapsi, i dok je cela policija opsednuta potragom za leševima, Jung-ho je jedini koji veruje da je Mi-jin još živa.

Sa samo 12 sati tokom kojih se serijski ubica može zadržati u pritvoru bez naloga, Jung-ho započinje svoj lov, tragajući za Mi-jin, koja je zatočena na nepoznatom mestu.

Film Tragač (The Chaser, 2008) režirao je Hong-jin Na.


Izvor RTS.rs

Trailer

KOMENTARI