TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

U sestrinim cipelama (In Her Shoes)

izvor: tvprogram.rs

U sestrinim cipelama
(In Her Shoes)

Žanr: Komedija
Trajanje: 130 minuta
Režija: Kurtis Henson
Uloge: Kameron Dijaz
Toni Kolet
Širli Meklejn
Ken Hauard
Više informacija



Megi (Kameron Dijaz) je devojka za zabavu. Ona je jedva završila srednju školu, menja poslove iz dana u dan i svoju privlačnost i uspeh kod suprotnog pola smatra svojim glavnim adutom. Njeni nestalni poslovi često je čine beskućnikom koji šeta s kauča na kauč, od rođaka do prijatelja. Gotovo da nema  vere u svoje intelektualne sposobnosti, mnogo više potencira šminku nego knjige i ima neviđen talenat da pravilno izabere odeću i prateće detalje za svaku priliku.

Rouz (Toni Kolet) je studirala pravo na Prinstonu i advokat je u jednoj od najboljih advokatskih kompanija u Filadelfiji. Njen pažljivo sređen stan je njen raj, utočište od spoljnog sveta. Stalno vodi bitku s kilogramima i šta god da obuče – nikad se ne oseća prijatno. Nezadovoljstvo fizičkim izgledom rezultiralo je potpunim odsustvom izlazaka i ljubavnog života. Njena jedina životna radost su cipele, ali, nažalost, malo je prilika kad se vade iz ormara.

Posle ozbiljnog sukoba, dve sestre prolaze trnovit put koji vodi ka njihovom međusobnom razumevanju, poštovanju i saživljavanju, te otkrivaju i postojanje zaboravljene bake (Širli Meklejn), majčine majke, za koju su mislile da je mrtva. Dok obnavljaju emotivne veze s bakom Elom, Megi i Rouz uče da žive u miru sa sobom i jedna s drugom.

Uloge: Kameron Dijaz, Toni Kolet, Širli Meklejn, Ken Hauard

Režija: Kurtis Henson





Trailer

KOMENTARI