TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ubiti Bonoa (Killing Bono)

izvor:



Rock 'n' roll komedija o dvojici braće Iraca koji se bore za svoje mesto na muzičkoj sceni 1980-ih i pokušavaju da steknu svetsku slavu, ali ostaju u senci školskih kolega iz grupe „U2“ koja postaje najuspješniji bend na svetu.
 
Neil McCormick oduvek je sanjao o tome da postane slavan. Mladog irskog kompozitora i neotkrivenog genija može zadovoljiti jedino slavan život rock n' roll zvezde. Ali u školskom bendu „The Hype“ ima mesta samo za jednog pevača i to je mesto već je pripalo njegovom prijatelju Paulu. Zbog toga Neil osniva svoj bend zajedno s bratom Ivanom, odlučivši da ostavi „The Hype“ za sobom. Ali, postoji problem: „The Hype“ je promenio ime. U „U2“. A Paul se sad naziva Bono.

Naravno, Neilu preostaje samo jedno: postati uspešniji od benda „U2“. Braća odlaze u London u potrazi za slavom, ali okrutnost muzičke industrije i nagli uspeh bivših školskih kolega osujeti svaki njihov pokušaj.Kada napokon ostvare uspeh, Ivan saznaje šokantnu istinu o Neilovom rivalstvu s grupom „U2“, zbog čega sve što su postigli može biti uništeno. I dok se ruši njegov san da postane slavan roker, Neil za svoj neuspeh okrivljuje Bonov uspjeh.

Da li će njegova sudbina zauvek biti u senci slavnih? Što ako odgovor leži u tome da… treba ubiti Bona?

Uloge: Ben Barnes, Robert Sheehan i Krysten Ritter


KOMENTARI