TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Vanredne mere (Extraordinary Measures)

izvor:



U tradiciji velikih inspirativnih drama kao što su filmovi nominovani za Oskara, „Erin Brokovič“ i „U potrazi za srećom“, u filmu „Vanredne mere“ glume Harison Ford, Brendan Frejžer i Keri Rasel.

U tradiciji velikih inspirativnih drama kao što su filmovi nominovani za Oskara, „Erin Brokovič“ i „U potrazi za srećom“, u filmu „Vanredne mere“ glume Harison Ford, Brendan Frejžer i Keri Rasel. Film je inspirisan istinitom pričom o Džonu Krouliju (Brendan Frejžer), čoveku koji je prkosio konvencionalnom razumu i rizikovao porodičnu sreću tražeći lek za opasnu bolest svog deteta. U tradiciji velikih inspirativnih drama kao što su filmovi nominovani za Oskara, „Erin Brokovič“ i „U potrazi za srećom“, u filmu „Vanredne mere“ glume Harison Ford, Brendan Frejžer i Keri Rasel.

Film je inspirisan istinitom pričom o Džonu Krouliju (Brendan Frejžer), čoveku koji je prkosio konvencionalnom razumu i rizikovao porodičnu sreću tražeći lek za opasnu bolest svog deteta. Uzdigavši se iznad svojih radničkih korena, Džon Krouli (Brendan Frejžer) konačno počinje da oseća ukus uspeha u poslovnoj Americi. Uz podršku svoje prelepe žene Ajlin (Keri Rasel) i troje dece, Džon je na putu vrtoglavog uspeha. Ali baš kad mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, Krouli okreće leđa svemu tome kad je kod njegova dva mlađa deteta postavljena dijagnoza smrtonosne bolesti.

Zajedno sa Ajlin, uz pomoć svoje veštine i odlučnosti, Krouli se udružuje sa brilijantnim, ali nedovoljno cenjenim i nekonvencionalnim naučnikom, dr Robertom Stonhilom (Harison Ford). Zajedno osnivaju biotehnološku kompaniju koja je fokusirana na razvijanje spasonosnog leka. Jednog pokreće prilika da dokaže sebe i svoje teorije, a drugog šansa da spasi svoju decu – ovaj neverovatan savez se vremenom razvija u obostrano poštovanje dok se nose sa medicinskim i poslovnim establišmentom u bici protiv sistema – i vremena.

Trajanje: 100 minuta

Rezija: Tom Vaughan

Uloge: Harison Ford, Brendan Frejzer, Keri Rasel, Meredith Droeger, Diego Velazquez

KOMENTARI