TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Liga šampiona: Borusija Dortmund - Real Madrid

izvor:




Borusija iz Dormunda će u prvoj utakmici polufinalnog meča Lige šampiona dočekati na svom terenu Real Madrid.  "Milioneri" su bili uspešniji u grupnoj fazi takmičenja, sada su ulozi mnogo veći.


"Ovo je bio dobar žreb za nas. Važimo za blage autsajdere, ali mi smo ih već pobedili ove sezone jedanput. Stekli smo tada mnogo poštovanja prema Realu. Jedina stvar kojom nismo zadovoljni je što ćemo revanš igrati u Madridu", rekao je Cork.

Na drugoj strani, iz ''kraljevskog kluba'' smatraju da je pred njima težak zadatak jer u grupi nisu uspeli da savladaju ''milionere'' ali da ipak veruju u prolaz i finale na Vembliju.

"Čast nam je što smo izborili mesto u polufinalu ovako velikog takmičenja. Moram da podsetim sve navijače da ove sezone u dva meča nismo pobedili Borusiju. Zbog toga sam siguran da nam neće biti lako, ali se radujemo i sanjamo da igramo finale na Vembliju", rekao je Butragenjo španskim novinarima nako žreba.


Real i Borusija su već igrali u polufinalu LŠ pre 15 godina. Tada su Madriđani kod kuće pobedili sa 2:0, a u revanšu nije bilo golova. Real je nakon toga došao i do trofeja Lige šampiona i sugurno da madriđani ne bi imali ništa protiv da se ponovi isti scenario.

Borusija iz Dormunda će u prvoj utakmici, 24. aprila, dočekati na svom terenu Real Madrid, dok će se revanš igrati 1. maja.

KOMENTARI