TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Liga šampiona: PSŽ - Valensija

izvor:






Fudbaleri Pari Sen Žermena pokušaće da odbrane prednost koju su stekli u prvoj utakmici osmine finala LŠ protiv Valensije ali će u revanšu igrati bez Ibrahimovića i Meneza. Ekipu bi trebalo da predvodi iskusni Dejvid Bekam i povratnik u tim Tijago Silva.


U ekipi PSŽ-a neće biti napadača Zlatana Ibrahimovića zbog suspenzije od dve utakmice zbog crvenog kartona kartona koji je dobio u prvom meču. Ekipa je bez njega izgubila prvenstveni duel protiv Remsa (1:2).

"Taj poraz ništa ne menja. Sutrašnja utakmica je važna, a za nju smo se već pripremili", rekao je trener Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti.

Anćeloti je pod pritiskom jer ekipa prošle sezone, posle velikog ulaganja u transfere nije uspela da osvoji titulu. PSŽ je poslednji put bio šampion 1994. godine, a poslednji evropski trofej osvojio je dve godine kasnije, kada je trijumfovao u Kupu pobednika kupova.

U pariski tim vratiće se posle dvomesečne pauze defanzivac Tijago Silva, ali je neizvestan nastup Žeremija Menesa, zbog povrede kuka koji je zadobio na treningu u ponedeljak.

Bekam bi mogao da zaigra u Ligi šampiona prvi put posle šest godina, kada je nastupao za Real Madrid.

"Mislim da još mogu dobro da igram po desnoj strani, gde sam igrao mnogo godina. Moje najjače oružje oduvek su bila dodavanja", rekao je 37-godišnji Bekam.

Duel Pari Sen Žermena i Valensije igra se u sredu sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Izvor: Više o ovoj i drugim sportskim vestima možete pročitati na sajtu Sportske.net

KOMENTARI