TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Lejdi Gaga u Medison skver gardenu

izvor:

Lejdi Gaga, petostruki dobitnik nagrade Gremi na svom prvom solo koncertu na HBO! Snimljeni nastupi 21. i 22. februara u Medison skver gardenu u njenom rodnom Njujorku spojeni su u jedinstveno ostvarenje koje prikazuje pop-senzaciju na njenoj rasprodatoj svetskoj turneji sa desetočlanim sastavom i deset plesača.

Snimljeni nastupi 21. i 22. februara u Medison skver gardenu u njenom rodnom Njujorku spojeni su u jedinstveno ostvarenje koje prikazuje pop-senzaciju na njenoj rasprodatoj svetskoj turneji sa desetočlanim sastavom i deset plesača.

Lejdi Gaga je objavila svoj debi album „The Fame“, 2008. godine, osvojila Gremije za najbolji elektronski/dens album (za pesmu „Poker Face“) i imala pet hitova na prvom mestu top liste. Sledeći album „The Fame Monster“ doneo je hit singlove „Bad Romance“ i „Telephone“ i doneo još tri Gremija za najbolji ženski pop-vokal (za pesmu „Bad Romance“); najbolji pop-album i video spot (za pesmu „Bad Romance“). Albumi „The Fame“ i „The Fame Monster“ prodali su se u više od 15 miliona primeraka.

Naredni album Lejdi Gage, „Born This Way“ pojaviće se u prodaji 23. maja. Uz pet Gremija, Lejdi Gaga je osvojila i devet Bilbordovih muzičkih nagrada, pet „World Music“ nagrada, dve nagrade „People’s Choice“ i 11 MTV nagrada. U pogledu društvenih medija, ona je na Tviteru na prvom mestu sa više od osam miliona sledbenika i sa više od 28 miliona „lajkovanja“ na Fejsbuku.

Snimak koncerta je režirala Lorijen Gibson, koja je koreografisala većinu spotova Lejdi Gage, uključujući i „Poker Face“, „Paparazzi“, „Telephone“, „Alejandro“ i „Bad Romance

KOMENTARI