TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Pesma Evrovizije 2013

izvor:
"Pesma Evrovizije 2013" održaće se u Malmeu, u Švedskoj od 14. do 18. maja. Loren pobednica takmičenja u prestonici Azerbejdžana, Bakuu 2012, sa pesmom „Euforija", omogućila je Švedskoj organizaciju 58. muzičkog televizijskog spektakla. Srpske predstavnice na „Pesmi Evrovizije" su „Moje 3" - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović.

"Pesma Evrovizije 2013" održaće se u Malmeu, u Švedskoj od 14. do 18. maja. Loren pobednica takmičenja u prestonici Azerbejdžana, Bakuu 2012, sa pesmom „Euforija", omogućila je Švedskoj organizaciju 58. muzičkog televizijskog spektakla.

Omiljeni šou Evropljana će zato peti put biti održan u Švedskoj a drugi put u gradu Malmeu.

Pobednice muzičkog festivala „Beosong 2013" i srpske predstavnice na „Pesmi Evrovizije" su „Moje 3" - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović.

Pesmom "Ljubav je svuda" tri devojke osvojile su publiku muzičkog festivala "Beosong "i obezbedile kartu za Malme u maju.

Mirna, Nevena i Sara - potrudiće se da na najbolji način predstave Srbiju i osvoje što više simpatija publike i žirija 58. Evrosonga.

"Pesma Evrovizije Malme 2013" biće sedmo učešće Srbije kao samostalne države na ovoj prestižnoj manifestaciji, koju u proseku svake godine prati preko 100 miliona TV gledalaca.


Izvor: http://www.rts.rs

KOMENTARI