TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Tri boje zvuka

izvor: tvrts.rs

Tri boje zvuka

Trajanje: 60 minuta
Više informacija

Od zvonjave budilnika, radija, preko gužve u saobraćaju, gradske vreve i buke u kancelariji, samo povremeno do nas dopiru zvuci muzike koji nam popravljaju raspoloženje. Vreme je za emisiju u kojoj glavnu reč ima zabavna muzika, gitarski rif, praćen električnim basom i bubnjevima... Konačno!

Svakog ponedeljka u 22.00, od 24. novembra na Prvom programu RTS-a emitovaće se novi muzički serijal "Tri boje zvuka" koji će se isključivo baviti muzikom i muzičkim temama. U svakoj emisiji gostovaće čak tri muzička sastava i doneti svoju energiju i zvuk, ali i dobru zabavu.

Najznačajniji domaći popularni bendovi i talentovani kantautori uživo će izvoditi svoje najveće hitove i nove pesme. U emisiji "Tri boje zvuka" moći ćete da saznate šta priprema vaš omiljeni bend, kako zvuči uživo, ko najviše greši od muzičara u sastavu, koju muziku slušaju privatno i koliko se njihovi životi razlikuju od života običnih ljudi.

Kroz svet pop, rok, elektronske i džez muzike vodiće vas glumac Bojan Perić. On će se pobrinuti da se gosti, publika u studiju i gledaoci još bolje upoznaju i prepuste uživanju u dobrim vibracijama. U emisiji "Tri boje zvuka" čućete i novosti sa svetske muzičke scene.

U ovoj emisiji ispričaćemo vam jednu muzičku priču o dobrom zvuku. Želimo da i vi budete deo te priče i zato vas pozivamo da nam pišete i pošaljete svoje predloge i sugestije na i-mejl adresu 3bojezvuka@rts.rs , Facebook stranicu "3 BOJE ZVUKA" i na Twitter profil @3BOJEZVUKA.

Serijal otvaraju tri legendarna sastava koja su obeležila našu muzičku scenu - Riblja čorba, Tanja Jovićević i Oktobar i S.A.R.S!

Pogledajte galeriju fotografija koja će moći da vam dočara atmosferu sa snimanja emisije i biće vam jasno zbog čega smo ponosni na nju.

Voditelj: Bojan Perić

Urednik emisije: Jelena Vlahović

Reditelj: Igor Basorović


Trailer

-

KOMENTARI