TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Krstajić stigao u Rusiju, evo kakvu nam poruku šalje!

Srpska delegacija doputovala je u Moskvu, gde će sutra od 16 časova po srednjeevropskom vremenu biti obavljen žreb grupa za Svetsko prvenstvo 2018. Na čelu delegacije FSS je predsednik Slaviša Kokeza, a čine je još i sportski direktor Goran Bunjevčević, kao i v.d. selektora Mladen Krstajić i članovi tehničkog osoblja. Dan pre žreba, selektor Krstajić se oglasio u izjavi za zvanični sajt FSS i tom prilikom ponovio svoju ranije izrečenu želju da nam jedan od rivala bude i domaća selekcija Rusije. ''Svi pričaju o tome, izašao sam i ja u susret onima koje su me to pitali, naravno više iz razloga da zadovoljim znatiželju jer će žreb na kraju dati odgovor. Voleo bih, dakle, da budemo u grupi sa Rusijom, bratske smo zemlje, imali bi dobru atmosferu. A da izdvajam neke druge selekcije, pa svi znamo ko je svetska klasa i zbilja je nezahvalno da sada biram koja bi nam manje ili više reprezentacija odgovarala. Biće ono što nam je suđeno, kao i svima, žreb je isti za sve. Naravno, bilo bi dobro da imamo za rivale selekcije sa kojima možemo da igramo, u smislu da napravimo što bolji rezultat'', objašnjava Krstajić. On je takođe otkrio i svoje prve utiske o atmosferu u glavnom gradu Rusije dan pre sutrašnje ceremonije. ''Ovde se oseća atmosfera Mundijala i zaista je sve teško opisati ako niste na licu mesta. Došle su delegacije učesnika i oseća se pozitivna tenzija pred sutrašnji žreb. Biti deo ove priče je veliko zadovoljstvo i privilegija'', poručio je Krstajić. Na kraju je otkrio i svoju viziju sastava našeg nacionalnog tima u narednom periodu. ''Iskustvo se stiče sa većim brojem utakmica, ali kada pričamo o samom takmičenju onda u prvi plan stavljam atmosferu, jer bez nje ne možete da napravite ništa. Bez obzira na tim koji imate. Važno je da igrači dišu kao jedan, da postoji poštovanje u njihovom odnosu. Da svaki igrač bude deo tima, a onda će tim da izbaci najbolje pojedince. Jednostavno, neko moje viđenje fudbala je da ukoliko želiš rezultat i korak napred, onda je neophodna i sveža krv, a mi imamo mlade igrače koji uz ove starije mogu i moraju da stasavaju. Jednog dana će otići i Ivanović i Kolarov i Stojković...a dolaze drugi, zato je azijska turneja i bila prava prilika da pojedinci ostvare debi i pokažu da u budućnosti Srbija može na njih da računa. Posle svega ja sam ponosan na njihov odnos prema dresu, kao i utisak koji su ostavili'', zaključio je Krstajić. ...

Kliknite ovde za celu vest

Izvor: Sportske.net

Još vesti sa Sportske.net:

TRANSFER BLOG (12.1.2023) - Njukasl krenuo po Sergeja, Lacio ga odbio, Depaj na korak od Atletika, Mesiju se sprema nepristojna ponuda!
Zvezdin put do pobede? Majk Džejms, kvota na AdmiralBetu je 10!
Poznato svih osam učesnika Kupa Radivoja Koraća, Vojvodina i Spartak uhvatili "poslednji voz"!
Nišlije od danas u Turskoj, Lalatović poručio da će Radnički biti moćan!
Blistao protiv Zvezde, izabran za MVP-a 18. kola Evrolige
Crvena zvezda nastavila da se približava svim svojim navijačima - Snimljena himna na znakovnom jeziku!
Đerona i Cupara pred start SP: "Alžir veliki izazov, igraće na svoj način..."
Al Hilal šalje ponudu Mesiju - Argentinac ima 300.000.000 razloga da razmisli!
Stigla potvrda iz UEFA, Partizan u Ligi konferenciji po prvi put čeka VAR tehnologija!
TRANSFER BLOG (12.1.2023) - Depaj na korak od Atletika, Mesiju se sprema nepristojna ponuda, Arsenal krenuo po "kapitalca" iz Barse!
Od Fergijeve bebe do oltara, biser Junajteda zbog novca i žena postao sveštenik!
Hoće li ovde uspeti? Vaha kandidat za selektora azijskog giganta!
Kraj za Đerea u Oklendu
Mesi izjednačio Ronaldov rekord, uskoro će ga nadmašiti
Fudbaleri Novog Pazara na pripremama u Antaliji
TRANSFER BLOG (12.1.2023) - Arsenal krenuo po "kapitalca" iz Barse, holandski napadač u Junajtedu!
Junajtedov novi igrač ''previsok'' za Premijer ligu?!
Mesi će igrati na Mundijalu 2026. godine?!
Adelejd 2 - Šteta, ništa od polufinala za Kecmanovića!
TRANSFER BLOG (12.1.2023) - Arsenal krenuo po "kapitalca" iz Barse, holandski napadal u Junajtedu!

PREPORUČUJEMO ZA DANAS