TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Alijas (Alias)

izvor:


Na prvi pogled SidniBristou (Dženifer Garner)  jejedna obična devojka koja živi mirnim životom sa svojim dečkom,Denijem i prijateljima Vilom (Bredli Kuper) iFrensi (Merin Dangej). Međutim,njen život je daleko od običnog i mirnog. Sidni je još kaobrucoškinja na koledžu dobila ponudu da radi kao agent CIA-inogogranka SD-6. Povučena i stidljiva studentkinja postaje vrhunskitajni agent koji uspešno krije od svih svoje pravo zanimanje.Međutim, kada je njen dečko Deni zaprosi ona odlučuje da podeli tutajnu sa njim, ne sluteći da će joj to promeniti život. SD-6 ubijanjenog verenika, a ona otkriva da oni u stvari ne rade za CIA-u,već da se radi o ogranku međunarodne organizacije koja je u stvarineprijatelj Sjedinjenih Američkih Država!

Jedino što joj preostaje jeste da pokuša da ih raskrinka iznutra.Sidni postaje dvostruki agent, ovoga puta u službi prave CIA-e, štoje dovodi do ponovnog susreta sa njenim ocem Džekom (Vikto Greber), takođedvostrukim agentom i oni zajedno nastavljaju da se iz epizode uepizodu bore sa teroristima i neprijateljskim agentima, uz stalnuopasnost da budu razotkriveni. U isto vreme Sidni se suočava samorem ličnih problema i otkriva da ništa u njenom životu nije onakokako je mislila…

U pet sezona ove uzbudljive akcione serije, pored fantastičneDženifer Gardner imaćete priliku da vidite i mnoštvo velikihglumačkih imena kao što su ItanHok, Kristijan Slejter, Izabela Roselini, Dejvid Kronenbergi mnoge druge koji se pojavljuju u epizodnim ulogama.

Trajanjeepizode: 42min
Žanr: akcija
Zemlja: SAD
Godina: 2001
Autor: J.J Abrams
Uloge:
Jennifer Garner -Sydney Bristow
Ron Rifkin - Arvin Sloane
Carl Lumbly -Marcus Dixon
Kevin Weisman -Marshall Flinkman
Victor Garber -Jack Bristow
Michael Vartan -Michael Vaughn
Greg Grunberg -Eric Weiss
David Anders -Julian Sark
Merrin Dungey -Francie Calfo
Bradley Cooper -Will Tippin

Linkovi
http://www.imdb.com/title/tt0285333/
http://www.alias-tv.com/

KOMENTARI