TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Bez ograničenja (No Limit)

izvor:




Vinsent Liberati je ponos francuske kontraobavještajne službe. Brz, spretan, okretan, inteligentan, godinama je bio njihov najbolji agent sve dok radeći na misiji u Africi nije otkriveno da ima tumor na mozgu. U trenutku odlučuje da promeni sve, napušta službu i vraća se u Marsej kako bi bio blizu svojoj kćerke, tinejdžerke Loli u čije odrastanje nije bio uključen, i bivšoj ženi Aleksandri koja upravo započinje novi život s uspešnim lokalnim advokatom.


Ne spominjući bolest Vinsent pokušava da provodi što je moguće više vremena s njima, ali u isto vreme ne gubui kontakt sa starim poslodavcima koji mu ubrzo dolaze sa konkretnim predlogom – ako odradi za njih tajne misije omogućiće će mu novo eksperimentalno lečenje njegovog tumora. Vinsent se tako pridružuje tajnoj organizaciji Hidra koja se bori protiv organizovanog kriminala na Azurnoj obali.

Uzbudljiva, napeta i duhovita francuska akcijska serija najnovije je delo iz radionice kultnog Luka Besona čiji je ovo drugi izlet u televizijske vode, ali prvi put kao scenarista i producent.

Uloge:  Vincent Elbaz, Anne Girouard, Hélène Seuzaret

Scenario: Luk Beson


KOMENTARI