TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Bez traga (Without a Trace)

izvor:




Viši agent Džek Maloun je beskompromisni, mada saosećajni i iskusni profesionalac koji je donedavno bio na čelu Odeljenja za izgubljene osobe u FBI-u sa sedištem u Njujorku. Degradiran je nakon što je previše puta radio posao po svome, ali i sad kao agent dobro zna da je u slučaju nestalih osoba svaka sekunda itekako važna pa se prilagođava novom životu pod novim šefom odeljenja, Klarkom Medinom.


Zadatak  Odeljenja  je da pronađu nestalu osobu, koristeći se pritom najsavremenijom tehnikom i tehnologijom profiliranja, koja im pomaže da rekonstruišu šta se dogodilo pre nestanka, da  li je osoba nestala, ili namerno otišla ili je bila žrtva zločina ili nesreće.

U Odeljenju rade Samanta Spejd, agent koja lepotom upotpunjava žestok, kompleksan pristup I  koja je uz to samohrana majka; Vivijan Džonson, posvećena istražiteljka  koja je imala srčanu bolest i ima poseban odnos sa porodicama nestalih; Deni Tejlor, koji senzitivnost često prikriva uličnom snalažljivošću; Martin Fidžerald, koji je nakon problema s drogom otkrio mračnu stranu svoje ličnosti I Elena Delgado, snalažljiv agent koja je pre toga radila u Odeljenju  za poroke njujorške policije I  koja je vodila tešku  bitku za starateljstvo  nad detetom koje ima sa  bivšim mužem.

Uprkos uloženom trudu, svi članovi ekipe su ipak samo ljudska bića pa ponekad  čine greške koje ih posle progone. Ne odvija se sve uviek po pravilima ni onako kako bi svi hteli. Dok agenti rade na komplikovanim  slučajevima, polako saznajemo detalje iz njihovog privatnog života.

Uloge: Entoni La Palja, Popi Montgomeri, Marijen Žan-Baptist, Enrike Murćano, Rozelin Sančez,Erik Klouz

Režija: Džon Polson


Izvor: www.prva.rs

KOMENTARI