TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Bitange i princeze

izvor:


Serija "Bitange i princeze"je rađena po uzoru na poznatu američku seriju "Prijatelji". Useriji srećemo pet glavnih likova: večitog studenta Robija (Rene Bitorajac), koji jeu stalnom sukobu sa zgodnom Irenom (Mila Elegović), nepreviše bistrom, ali vrlo snalažljivom i prodornom bivšommanekenkom koja je rešila da počne da vodi smisleniji život. Robi iIrena su glavni pokretači većine nesporazuma i razmirica useriji.

Dvojica potpuno različitih najboljih prijatelja Kazimir (Hrvoje Kečkeš) iTeo (Tarik Filipović) igromsudbine postaju Robijevi cimeri. Kazimir je pomalo zbunjeni tipkoji zna sve o filmovima, muzici i sličnom, ali se ne snalazinajbolje u društvu. Kazimirov prijatelj iz detinjstva, Teo, jesušta suprotnost; on je visok, zgodan,snalažljiv i uspešni mladiadvokat kome je uvek u životu sve išlo od ruke i koji je Kazu uvekčuvao kao mlađega brata. Međutim, već na početku prve epizodenjegova sreća se menja kada ga žena Barbara izbaci iz stana.

Na kraju, tu je i povučena, ali simpatična Irenina slučajnacimerka, Lucija (Nataša Dangubić) koja sKazom počinje da radi u video klubu. Vegetarijanka je i voliživotinje. Kasnije u seriji Teo i Lucija se zaljubljuju. U serijise, inače, povremeno pojavljuju i osobe s hrvatske estrade, izsportskog, umetničkog ili društvenog života.

Trajanje epizode: 30min
Žanr: komedija
Zemlja: Hrvatska
Godina: 2005
Autor: Goran Kulenović

Uloge:
Rene Bitorajac - RobertKumerle - Robi
Hrvoje Kečkeš - KazimirHrastek -Kazo
Mila Elegović - IrenaGrobnik
Tarik Filipović - TeodorFriščić - Teo
Nataša Dangubić - LucijaToć

Linkovi:
IMDB

KOMENTARI