TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Čarobni grad (Magic City II)

izvor:


Kriminalistika / 51 min.
SAD, 2013.


Dok Ajk Evans slavi Novu godinu u svom luksuznom hotelu „Miramar Plaja“, Havana pada u ruke Kastrovih pobunjenika. To je turbulentni period za Majami, jer ga zbog blizine Kube posećuju Kenedijevi, mafija i CIA.

Majami Bič, 1959. Dok Ajk Evans slavi Novu godinu u svom luksuznom hotelu „Miramar Plaja“, Havana pada u ruke Kastrovih pobunjenika. To je turbulentni period za Majami, ali i mesto na kom svi žele da budu. Kenedijevi, mafija i CIA drže stvari pod kontrolom. Ajk je zvezda hotela. Ali, sve ima svoju cenu. Da bi finansirao svoj san, prodao je dušu mafijaškom bosu Benu „Koljaču“ Dajmondu. Ajkova žena Vera, bivša plesačica, i njihovo troje dece misle da je on častan čovek, ali on ne može da poništi pakt sklopljen s đavolom. Njegov život je privid.

Zapravo, u „Miramar Plaji“, ništa nije onako kako izgleda. Tokom dana, u njemu se održavaju skokovi u vodu i časovi ča-ča plesa. Noću, prostitutke imaju tajne susrete s oženjenim muškarcima u porodičnim bungalovima, dok se siromašniji stanovnici Majamija i pripadnici zakona skupljaju da bi slušali legendarne pevače, muzičare i komičare.

Dok Ajkovom životu preti opasnost od urušavanja, bori se za svoju porodicu i „Miramar Plaju“ u „Čarobnom gradu“.

Režija: Clark Johnson    

Uloge:  Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurilenko, Deni Hjuston, Steven Strait, Christian Cooke


KOMENTARI