TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Da, draga (Yes Dear)

izvor:


Ovo je komedija o dve mlade porodice dve sestre, koje imaju malu decu, ali i sasvim različito razumevanje kako ih treba odgajiti i vaspitati. Velika razlika u principima i idejama o ljubavi, braku i životu glavni je pokretna sila serije i nalazi se u osnovi mnogo brojinh veselih i, naravno, zbunjujućih situacija kako između dve porodice, tako i između samih supruga i njihove dece.

Greg i Kim su koncentrisani na to da budu savršeni roditelji, a Kristin i Džimi da budu liberalni i neuobičajeni. Ovi drugi žive dosta udobno u kućici za goste Kim i Grega. Očigledno se osećaju kao kod kuće i retko im se događa da se sete da se usklade sa potrebama svojih „domaćina".

Deca, naravno, stvaraju bezbroj briga i roditeljskih dilema za sve - uz smešan razvoj događaja i lep, pa čak i poučan, kraj. Kad se počne od zabavnih situacija provociranih vaškama na dečijim glavama (ali i glavama njihovih roditelja), pa se stigne do razmene supruga, „Da, draga" vam garantuje zabavu za celu porodicu, bez obzira na pol i godine.

Ako još uvek niste postali ljubitelj serije „Da, draga", vreme vam je, ali čak i da ste propustili već emitovane epizode - nije strašno. Na način koji je tipičan za ovaj tip humorističkih serija, svaka posebna priča je skoro u potpunosti nezavisna od drugih - polusatne doze smeha, ali i malo saveta za sve vrste porodičnih situacija.


KOMENTARI