TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Da Vinčijevi demoni (Da Vinci Demons)

izvor:
U svetu gde su vera i misao pod kontrolom, jedan čovek se bori da znanje dobije slobodu. Ova uzbudljiva priča o nedovoljno poznatom razdoblju života Leonarda da Vinčija otkriva portret mladića kome dar genija stvara muke. On je odlučan da obelodani laži religije.
Pobunjenik koji želi da podriva elitističko društvo. Vanbračni sin koji čezne da ga otac prizna... Nalazi se usred oluje koja se sprema vekovima.

To je konfliktizmeđu istine i laži, religije i razuma, prošlosti i budućnosti. Njegove težnje prete da budu iskorišćene protiv njega od strane protivničkih sila tog vremena ‒ uvlače ga u igru prevare u kojoj je najpotrebniji onima koji najviše preziru njegov intelekt. Kao junak čije je jedino oružje njegova genijalnost, Da Vinči se bori protiv mraka u sebi i oko sebe.

Dok je suočen s neizvesnom budućnošću, njegova potraga za znanjem zamalo dovodi do njegove propasti, a on istražuje granice sopstvenog razuma. Da Vinči se okreće svojoj genijalnosti i postaje nezaustavljiva sila koja će izbaviti iz mraka i obasjati svetlom čitavu jednu eru. Naš svet se ogleda u njegovoj priči i sve nas poziva da se pridružimo njegovoj borbi za slobodnu budućnost.

Uloge: Tom Rajli, Lora Hedok


KOMENTARI