TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Detektiv na Floridi (The Glades)

izvor:


Pasmor igra Džima Longvorta, privlačnog i izuzetnog detektiva iz odeljka za ubistva u Čikagu koji je poznat kao težak karakter. Kad ga njegov kapetan nepravedno optužuje da je spavao sa njegovom ženom i puca u njega, progonjen je i prinuđen da se preseli. Završava u zaspalom gradu usred ničega po imenu Palm Glejd, na ivici Everglejdsa u Floridi, gde ima mnogo sunca i golfa, a zločin je, čini se, minimalan.
Međutim Longvort saznaje da ovaj grad nije toliko idiličan koliko mu se u početku činilo, kad ubistva počinju da se gomilaju. Svak slučaj odvaja Longvorta od terena za golf i protiv njegove volje ga vraća u njegov element kao jednog od najinteligentnijih detektiva koji su ikad posedovali značku.

U premijeri sezone, ćerka poznatog kubanskog mafijaša pronađena je mrtva u ulici Litl Havana, a Longvort i ostatak policije iz Floride moraju da reše njeno ubistvo kako bi sprečili totalni rat između dve suparničke mafijaške porodice. U međuvremenu, Keli (Sančež) sprema se sa puštanje svog supruga na slobodu iz zatvora.

Uloge: Uraja Šeltoni, Džordan Vol, Mišel Hurd, Karlos Homez, Kil Sančez, Mat Pasmor


KOMENTARI