TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Epizode III (Episodes)

izvor: HBO

Epizode III
(Episodes)

Žanr: Komedija
Trajanje: 30 minuta
Više informacija

Kad su uspešan britanski komičarski tim koji čine muž i žena namamili u Holivud da produciraju novu verziju njihove hit TV serije za američku mrežu, oni su oduševljeni. Ali ubrzo shvataju šta su im pripremili američki rukovodioci.

Nagrađivana komedija s dobrim kritikama „Epizode“, vraća se u dugoočekivanoj trećoj sezoni. U ovoj urnebesnoj seriji, Met Leblank glumi razuzdanu verziju sebe, što je sjajna i višeslojna uloga za koju je dobio Zlatni globus. Stiven Mengan i Tamsin Grejg, dva dragulja britanske komedije, zapravo su Šon i Beverli Linkoln, engleski par čija se hit serija snima za američku publiku i izmenjena je do neprepoznatljivosti.

U prve dve sezone, Šon i Beverli su namamljeni u Holivud da prilagode svoju omiljenu komediju o britanskom internatu „Lajmanovi dečaci“, ali američka mreža ju je pretvorila u „Pakove“, sitkom o treneru srednjoškolskog hokejskog tima, kog tumači Met Leblank. Očekivano, šou je dobio oštre i zajedljive kritike i očajne ocene. Da bi situacija bila gora, kad Beverli spava s Metom u trenutku ludog pijanstva, njen brak postaje mučan i potpuno nalik njihovom šouu.

Na početku treće sezone, Šon i Beverli su ponovo zajedno. Ali ubrzo shvataju da stare rane ne zaceljuju tako lako, pogotovo kad se otkriju nove tajne o vremenu koje su proveli razdvojeni. Situacija ni ove godine nije mnogo bolja za Meta, jer njegova karijera i ego nastavljaju da se srozavaju sve niže.

Trailer

KOMENTARI