TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Izgubljeni (Lost)

izvor: tv.prvaplus.prva.rs

Izgubljeni
(Lost)

Žanr: Avantura
Trajanje: 44 minuta
Uloge: Emili de Ravin
Više informacija




Američka TV serija "Izgubljeni" sa 28 nagrada i više od 40 nominacija, kao i Zlatnim globusom za najbolju seriju 2005. godine, oborila je sve rekorde gledanosti.

Serija  prati živote preživelih putnika avionske nesreće na misterioznom tropskom ostrvu. Avion na letu 815 avio-kompanije Oušeanik Erlajns (Oceanic Airlines), na liniji od Sidneja do Los Anđelesa se u vazduhu razdvaja na dva dela i pada na, naizgled, nenastanjeno ostrvo u južnom Pacifiku. Preživeli putnici, svesni da moraju da se drže zajedno da bi ostali živi, ubrzo shvataju da ovo nije obično ostrvo.

Prateći njihov život na ostrvu, upoznajemo 14 glavnih likova u seriji, a kroz njihova prisećanja o životu pre nesreće, shvatamo da se oni nisu tu našli slučajno. Epizode serije "Izgubljeni" sadrže niz misterioznih elemenata povezanih sa naučnom fantastikom i natprirodnim fenomenima. Upravo taj momenat, uz savršeno razrađene likove i njihove međusobne odnose, učinili su da "Izgubljeni" postanu jedna od najpopularnijih serija svih vremena.

Uglavnom se snimala u Oahu na Havajima, a zbog mnogo glumaca i visoke cene snimanja na Havajima, jedna je od najskupljih TV serija ikada prikazanih. Prve dve epizode bile su najskuplje u istoriji televizije i koštale su oko 14 miliona dolara. Producenti su želeli da seriju privedu kraju, ali su zbog velike popularnosti odustali od te ideje i odlučili da ona konačno ima 6 sezona. Gledaoci Prve Plus će imati privilegiju da po prvi put pogledaju sve sezone ove kultne američke serije

Autori: Dejmon Lindelof, Dž. Dž. Ejbrams, Džefri Liber,

Uloge: Navin Endruz, Emili de Ravin, Metju Foks, Horhe Garsija, Džoš Holovej, Junđin Kim, Danijel De Kim, Evandželin Lili, Dominik Monahan, Harold Perino, Malkom Dejvid Keli, Teri O'Kvin, Megi Grejs, Ijan Samerhalder, Mira Furlan


Izvor: http://prvaplus.prva.rs/

Trailer

KOMENTARI