TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Kartel (El Cartel de los Sapos)

izvor:Posle rekordne gledanosti brazilske serije ’Zabranjena ljubav,TVKošava je spremila još jednu hit seriju za svoje gledaoce.

Kartel (El Cartel de los Sapos) je kolumbijska igrana serijazasnovana na knjizi pisanoj po stvarnim događajima. Andrés LópezLópez, alias Florecita tokom boravka u zatvoru piše o iskustvima izperioda kada je pripadao  kartelu.

Deset prijatelja ulaze u ilegalan posao sa drogom, misleći da je tonajbrži način da se obogate. Petnaestogodišnji Martín Gonzales (Manolo Cardona) potiče izprosečne kolumbijske porodice, i opčinjen je idejom o dilovanju,stoga moli svog prijatelja PepeCadenu (Diego Cadavid) da gapoveže sa svojim starijim bratom. Dobija posao u laboratorijidroge, uči veoma brzo i počinje da šalje drogu u SAD. Za to vreme,njegov šef Óscar Cadena(FernandoSolorzano) širi mrežu delovanja, koja će na kraju stići donajvećeg dilera droge ikada- Pabla Eskobara.

Iako je u ovakvom poslu brza zarada zagarantovana, na kraju sav tajnovac ispari. Martina će žena naterati da napravi izbor između njei droge, a u međuvremenu će Zapadni Kartel doživeti svojkrah.

Trajanje epizode: 45min
Žanr: akcija
Zemlja: Kolumbija
Godina: 2008
Režija: Luis AlbertoRestrepo

Uloge:
Manolo Cardona - MartinGonzales
Fernando Solorzano –Oscar Cadena
Diego Cadavid - PepeCadena
Paulina Gálvez -Katherine
Carlos Augusto Maldonado- Miguel
Julio Ocampo -Cristian
Nelson Tallaferro -William Torres

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt1260520/fullcredits#cast
http://elcartel.caracoltv.com/

KOMENTARI