TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Kevin Hil (Kevin Hill)

izvor:


Kevin Hil (Tej Digs) je uspešniadvokat i neženja koji voli svoj momački život, ali se taj životokreće naglavačke kada njegov rođak umre, a njemu ostavidesetomesečnu bebu Saru. Preko noći se nemilosrdni igrač Kevinpretvara u nervoznog oca. Nakon prvobitnog nesnalaženja s pelenama,bočicama i nespretnom dadiljom- homoseksualcem Džordžom (Patrik Brin), Kevin jeprimoran da okrene novi list i ostavisvoj dosadašnji posao i navikeradoholičara kako bi ih zamenio poslom koji ima fleksibilno radnovreme i koji manje opterećuje.

Najboljem advokatu u gradu to i nije tako jednostavno – za mnogeprevelik zalogaj, za mnoge preskup,  Kevin završava u firmiGrej u kojioj uglavnom rade žene. Pored svih promena u životu iposlu, Kevin mora da promeni i svoj stav prema novimkoleginicama.

Džesi Grej (Majkl Mišel) je samohranamajka i šefica koja uživa u posmatranju kako Kevin raste i razvijase u poptuno novu ličnost. NikoletRej (Kristina Hendriks) jefirmino najopasnije mada donekle potcenjeno oružje, dok jeVeronika Karter (Kejt Levering) izuzetnolepa i pametna žena kojoj saradnja sa Kevinom baš i ne prija, sobzirom na to da su jednom proveli noć zajedno. Iako ga čestonjegovi muški prijatelji kritikuju, Kevin je rešen da se snađe uženskom svetu…

Trajanjeepizode: 60min
Žanr: drama
Zemlja: SAD
Godina: 2004
Autor: Jorge A. Reyes
Uloge:
Taye Diggs - Kevin Hill
Jon Seda - Dame Ruiz
Patrick Breen -George Weiss
Michael Michele -Jessie Grey
Christina Hendricks -Nicolette Raye
Kate Levering -Veronica Carter

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt0412162/
http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Hill

KOMENTARI