TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

LaLola (LaLola)

izvor:Ramiro Lalo Padilja
je uspešni direktor izdavačke kuće"Hajfajv" i urednikpoznatog muškog časopisa "Don", a uz to i neodoljivi ženskaroš.Lalo se vodi filozofijom dažene treba samo iskorišćavati i ostavljati. Međutim njegov život sedrastično menja kada ostavi svoju “zadnju” devojku, Rominu (Marcela Kloosterboer),koja je zaljubljena u njega i želi da mu se osveti. Romina odlazi kod vračare i zajedno sanjom baca čini na njega, koje će ga pretvoriti u prelepu ženu aLalo će za kaznu iz prve ruke videti kako se žena oseća u muškomsvetu.  

Iako zarobljen u ženskom telu, Lalo ipak mora da se vrati na posao jerga očekuje važna prezentacija. On šalje lažnu poruku osoblju ufirmi da je moao hitno da otputuje u Nemačku jer mu je otacbolestan i da će ga zameniti njegova rođaka Dolores Lola Padilja (CarlaPeterson). Od togtrenutka, Lalo , odnosnoLola zapada u jako neobičnei smešne situacije i uz pomoć najbolje prijateljice Grejs (Muriel Santa Ana) otkrivasve razlike između muškaraca i žena. Takođe otkriva i pravo stanjestvari u svojoj firmi, ko su mu pravi prijatelji a ko mu radi izaledja. Vremenom se zbližava sa kolegom Fakundom (Luciano Castro) i njihdvoje postaju veoma bliski…

Serija "LaLola" je naargentinskom festivalu ClarinEntertainment Awards 2007. osvojila brojne nagrade: najboljakomedija, najbolji scenario, najbolja TV komičarka, najbolji TVkomičar, žensko glumačko otkriće godine.

Trajanje epizode: 45min
Žanr: komedija,telenovela
Zemlja: Argentina
Godina: 2007
Autor: SebastiánOrtega

Uloge:
Carla Peterson - Dolores'Lola' Padilla
Luciano Castro - FacundoCanevare
Rafael Ferro - GastónZack
Muriel SantaAna - Graciela 'Grace' Neira
Luis Ziembrowski - DonatoAguirre
Marcela Kloosterboer -Romina

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt1107614/
http://www.buscatv.net/2008/03/capitulos-de-la-telenovela-lalola.html

KOMENTARI