TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ljubavnice

izvor:


Bazirana na istoimenoj britanskoj hit seriji, „Ljubavnice” je provokativna i uzbudljiva drama o skandaloznim životima seksepilnih i drskih drugarica, od kojih je svaka na sopstvenom putu nalaženja sebe.

Četiri prijateljice nalaze podršku i vođstvo jedna u drugoj i hrabro prolaze kroz turbulentne periode i životne oluje uzbuđenja, tajnovitosti i izdaje:

Savana (Savi) uspešna je poslovna žena koja radi na sledećoj fazi svog života ― bori se za partnerstvo u svojoj advokatskoj firmi i istovremeno pokušava da zasnuje porodicu sa svojim mužem Harijem.

Savina kapriciozna mlađa sestra Džoslin je sušta suprotnost, živi sama, viđa se s raznim muškarcima i ne zanima je duga veza.Njihova zajednička najbolja prijateljica Ejpril je odnedavno udovica koja posle šaljivih telefonskih poziva postaje ubeđena da je njen muž još živ.

Zatim, tu je i Karen, terapeutkinja sa sopstvenom praksom koja se ponovo povezuje sa svojim prijateljicama posle veze sa bogatim, oženjenim pacijentom.

Uloge:Rošel Ejts kao Ejpril Meloj, Džes Makalan kao Džoslin Karver, Šanin Sosamon kao Aleks, Korin Masija kao Lusi Meloj, Alisa Milano kao Savana Savi Dejvis

KOMENTARI