TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Magična privlačnost (Sortilegio)

izvor:

telenovela/45 min
Meksiko, 2009




Alehandro Lombardo(Vilijam Levi) je mladićpun volje za životom i naslednik velikog bogatstva. No u njegovomživotu prisutan je i Bruno(David Zepeda),Alehandrov zli polubratkoji želi samo jedno – da zauzme Alehandrovo mesto u porodici zakoje smatra da mu pripada. Kakobi ostvario svoj opaki cilj, Bruno smišlja idealan plan kojim će sezauvek rešiti Alehandra. Onpronalazi idealnog posrednika koji će mu omogućiti da dobijeAlehandrovo nasledstvo. Radi se o Mariji Hose (Žaklin Brakamontes),jednostavnoj devojci sa sela kojom će se Bruno oženiti.

Za Mariju Hose je sve topriča iz bajke, ali nakon udaje ona dobija poziv i saznaje kako jenjen novopečeni suprug poginuo. Šokirana i žalosna, Marija Hose odluči da ode u Meridu nasahranu, gde otkriva još strašniji priču. Njen suprug nije onaj zakoga se predstavljao, a ona je od sada naslednica bogatstva čovekakoga nikada nije ni upoznala. Naime, Bruno se sve vrijeme predstavljao kaoAlehandro, dok je pravomAlehandru smestio nesreću sa namerom da ga ubije. Sve to je izveo unadi da će Marija Hosenasledstvo prepustiti njemu, odnosno čoveku u kog se i zaljubila.Međutim ono što nije očekivao je da će pravi Alehandro preživetinesreću.

Ne znajući za spletke svog polubrata Bruna, Alehandro se vraća u svoju porodičnukuću, a s obzirom da pati od amnezije ne može ni da se seti svojeprivlačne supruge MarijeHose. Alehandro neshvata da je postao žrtva prevare svog okrutnog polubrata, dokBruno ucenjuje Mariju Hoseda prihvati svoje mesto supruge, i pretvara se da je sa njim ubraku. Rastrzana između osećaja krivice i straha za svoju porodicuMarija Hose je ubezizlaznoj situaciji…


Produkcija:
Televisa

Uloge:
William Levy - AlejandroLombardo
Jacqueline Bracamontes -Maria José Samaniego
David Zepeda - BrunoAlbéniz
Chantal Andere - RaquelAlbéniz
Ana Brenda Contreras -Maura Albarrán
Daniela Luján   - Lisette Albarrán
Marcelo Córdoba - RobertoCastelar
Héctor Sáez - PedroSamaniego
Javier Villarreal -Mesero

Linkovi:
http://www2.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/sortilegio/
http://www.imdb.com/title/tt1439031/

KOMENTARI