TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Milost

izvor: tvprva.rs

Milost

Žanr: Telenovela
Trajanje: 45 minuta
Više informacija

Priča o prelepoj devojci Narin koja junački i s ponosom savladava životne prepreke boreći se sa senkama prošlosti.

Ovo je priča o mladoj ženi Narin, koja počinje u malom selu, a završava u Istanbulu. Dolazak iz malog grada u Istanbul za nju nije bio nimalo lak jer je iza sebe ostavila bolna sećanja iz prošlosti, nasilnog oca i majku koja nije mogla da zaštiti ni sebe ni svoju decu. Zahvaljujući svojoj odlučnosti, čvrstom karakteru i napornom radu Narin uspeva da izađe na kraj s brojnim poteškoćama i nedaćama koje joj život servira. Sad je na putu da sama, bez ičije pomoći, postane jako uspešna.  Sreća konačno počinje da joj se osmehuje. Postaje sjajna pravnica, a sudbina je spaja s Deniz, čija je porodica jako imućna, te se njih dve odmah sprijatelje. Deniz pomaže Narin da se što bolje navikne na život u velikom gradu, a od Narin zauzvrat dobija iskreno prijateljstvo.

Njihovo prijateljstvo uzdrmaće Irmak, Denizina ljubomorna sestra, koja je odlučna da po svaku cenu vrati sestru koju je izgubila zbog Narin. Ona napušta raskošan život u Švajcarskoj i vraća se u Istanbul, gde i ostaje.

Međutim, Irmak nije sama, već je u vezi s naočitim Firatom, koji radi kao pomoćnik upravnika jedne banke. Narin uskoro shvati da je Firat njena davno izgubljena ljubav koja je ne prepoznaje, što je jako boli. Advokatska kancelarija u kojoj Narin radi preuzima slučaj prevrtljivog Sermeta Karajela kojem je Firatova banka odobrila kredit. Jednom kad Narin preuzme parnicu, shvati da je i Sermet osoba iz njene prošlosti. Narin će uskoro saznati da nije bila u pravu, a ljubavna vatra za koju je mislila da se ugasila, ponovno će zaplamteti… Hoće li senke prošlosti ostaviti Narin na miru?

Uloge: Ozgu Namal, Ibrahim Čelkol, Mustafa Ustundak, Burč Terzioglu, Jasemin Alen

Originalni naslov: Merhamet

Trailer

KOMENTARI