TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Moje drage komšije (Aquí no hay quien viva)

izvor:


Ova serija priča priču o susedima koji žive u istom stambenombloku. Na realističan, zabavan i originalan način suočava se sproblemima koji su sastavni deo života u maloj sredini. Izuzetnoduhovit scenario u dobro poznatom španskom duhu, prikazujeuobičajene životne probleme na jedan sasvim originalan, a opetrealističan i zabavan način.

Zgrada ima tri sprata, a na svakom spratu su po dva stana, u kojimažive na prvi pogled sasvim obični, a zapravo veoma živopisnijunaci. U prizemlju je mladi domarEmilio (Fernando Tejero), koji jenasledio posao od svog oca i nema nikakvih drugih ambicija uživotu, a tu je i video-klub u kome radi dvadesetpetogodišnjiPako (Guillermo Ortega), kojisanja da postane filmski režiser.

Na prvom spratu su dve sestre od preko 65 godina, vesela i brbljivaVisenta (Gemma Cuervo) i cinična isarkastična Marisa(Mariví Bilbao), kao imladi i uspešni Fernando(Adrià Collado) iMauri (Luis Merlo), koji su uprilično turbulentnoj gej vezi. Iznad njih je četvoročlanaporodica, koja ima puno problema u meduljudskim odnosima, a u stanupored samohrani otac Armando (Joseba Apaolaza), koji jeu stalnom sukobu sa majkom i sinom. Konačno, na poslednjem spratusu mladi par Lucija(María Adánez) iRoberto (Daniel Guzmán), koji sutek počeli da žive zajedno i prolaze kroz težak period odvajanja odroditelja, kao i dve tridesetogodišnje drugarice, zavodnicaAlisija (Laura Pamplona) izajedljiva i opsesivna Belen (Malena Alterio).
    
Trajanje epizode: 90min
Žanr: porodični
Zemlja: Španija
Godina: 2003
Autori: Iñaki Ariztimuño,Alberto Caballero

Uloge:
Mariví Bilbao - MarisaBenito
Luis Merlo - MauriHidalgo
Adrià Collado - FernandoNavarro
Fernando Tejero - EmilioDelgado
Guillermo Ortega -Paco
Gemma Cuervo - VicentaBenito
María Adánez - LucíaÁlvarez "La Pija"
Daniel Guzmán - RobertoAlonso
Laura Pamplona - AliciaSanz
Malena Alterio - BelénLópez Vázquez
Joseba Apaolaza -Armando

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt0381733/
http://poca-tinta.blogspot.com/2009/08/aqui-no-hay-quien-viva-todos-los.html

KOMENTARI