TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

2255
FOX Crime

Mornarički istražitelji (NCIS)

izvor:
Tim agenta Liroja Gibsa najčešće radi zajedno i suočava se sa visokorizičnim i stresnim situacijama jer pripadaju Pomorskoj službi za kriminalnu istragu koja je zadužena za slučajeve visokog profila.
On je bivši marinac, dobar istražitelj i neprikosnoveni pregovarač koji se češće oslanja na svoje instinkte nego na dokaze koje ima na raspolaganju.


Gibsov zamenik je stariji specijalni agent Entoni DiNoco, bivši baltimorski detektiv u odeljenju za ubistva, ženskaroš i verovatno najstariji obešenjak na svetu, koji ipak uspešno rešava slučajeve. Pored Entonija, u Gibsovom timu su i forenzički specijalista Ebi Šuto, taletovana naučnica neobičnog stila i eklektičnog ukusa, specijalni agent Timoti MekDži, diplomac masačusetskog Instituta za tehnologiju čija nesigurnost pri istrazi na terenu ostaje u senci brilijantnog baratanja kompjuterima i Ziva Dejvid, bivši agent Mosada, dobro obučeni borac. Medicinski istražitelj doktor Donald "Daki" Molard, ekscentrični stručnjak prepun neobičnih priča, najčešći je saradnik Gibsovog tima.

Ovaj tim elitnih agenata, smeštenih u Vašingtonu, rešava sve od ubistava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica.

Reditelj: Donald P. Bellisario, Peter Ellis, Alan J. Levi, Terrence O'Hara, Dennis Smith

Scenario: Donald P. Bellisario, Juan Carlos Coto


Uloge: Mark harmon, Sasha Alexandar, Michael Weatherly, Pauley Perette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo

Izvor: http://www.port.rs, http://www.imdb.com/

KOMENTARI