TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Na terapiji

izvor:Nova domaća serija "Naterapiji" je o jedinstvena, višeslojna dramska serija kojaprikazuje kompleksne priče o svakodnevnim ljudskim problemima ipotrebi da se razreše putem psihoterapije.

Radnja serije prati psihoterapeuta Ljubomira Božovića (Miki Manojlović) krozdevet nedelja terapije sa pet klijenata gde je svaki dan u nedeljiposvećen jednom klijentu a petkom sam psihijatar odlazi kod svogmentora i terapeuta. Sergej Trifunović igraBorisa, specijalca, koji jeproveo zadnjih 20 godina na terenu. Progone ga događaji izprošlosti, koji bude grižu savesti u njemu. Nataša Janjić sepojavljuje u ulozi Maje,emotivno nestabilne i veoma manipulativne žena u tridesetimgodinama koja se zaljubljuje u svog terapeuta. Mlada glumicaDragana Dabović igraAnu, sportistkinju kojanakon jedne nesreće ima suicidne namere, a Nenad Jezdić i Tamara Vučković tumačepar sa bračnim problemima.

Tokom serije, sudbina pacijenata i njihovog psihoterapeutameđusobno se prepliću i njihov odnos tokom seanse menja njihoveprivatne živote. Serija se bavi svakodnevnim ljudskim problemimaodnosno psihopatologijom svakodnevnog života.

Serija „Na terapiji“bazirana je na izraelskoj seriji „Be Tipul“ koja je doživela ogromanuspeh. Američka TV kompanija HBO proizvela je sopstvenu verzijunaslovljenu „In treatment“,koja je na ovogodišnjoj šezdesetoj dodeli “Emi" nagrada osvojiladve nagrade.

Trajanje epizode: 45min
Žanr: drama
Zemlja: Srbija
Godina: 2009
Režija: Marko Đilas

Uloge:
Miki Manojlović -Ljubomir Božović
Sergej Trifunović –Boris
Nataša Janjić –Maja
Dragana Dabović –Ana
Nenad Jezdić -Marko
Tamara Vučković -Natalija
Branka Cvitković -Vera

Linkovi:
http://www.naterapiji.tv/sreda_video.html
http://www.naterapiji.tv/

KOMENTARI