TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Nevolje s Mister Binom (Mr. Bean)

izvor: IMDB

Nevolje s Mister Binom
(Mr. Bean)

Žanr: Komedija
Trajanje: 30 min
Više informacija

Rouan Atkinson dovodi svog nestašnog Mister Bina na veliki ekran. Priča počinje kad Bin stigne u Los Anđeles da čuva čuvenu sliku, ali pošto je nesposoban za bilo koji fizički zadatak, sve odlazi dođavola.

Jesen je 1997. i veoma bogati darodavalac donirao je 50 miliona dolara galeriji Grirson iz Kalifornije da najpoznatiju američku sliku – “Vislerovu majku” – vrati kući. Do sada je ovo važno umetničko delo bilo izloženo u Muzeju D’Ors u Parizu i rukovodioci galerije žele da uvaženi stručnjak uveliča ceremoniju otkrivanja slika, te pozivaju englesku Kraljevsku Nacionalnu galeriju da pošalje svog najboljeg akademika da nadgleda ceo proces.

To je najgora greška koju su ikada napravili. Britanci ne šalju svog najboljeg stručnjaka, već svog najomraženijeg i najnesposobnijeg službenika u očajničkom pokušaju da ga se otarase. On se zove Bin. Mister Bin. 007 je njego IQ i sve što dodirne pretvori se u haos.

Zasnovan na liku koji je stvorio i odglumio Rouan Atkinson, film “Mister Bin” predstavlja priču o veoma običnom čoveku s lepom, urednom frizurom. Za samo par dana u Los Anđelesu Bin je skoro potpuno uništio brak, karijeru i živote svog domaćina Dejvida Lenglija i njegove divne žene i dece.

Trailer

KOMENTARI