TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

1610
RTS1

Ono kao ljubav

izvor:Ono kao ljubav” je romantična komedija Gorčina Stojanovića, rađena po ugledu na najpopularnije svetske sitkome ali prilagođena našem mentalitetu i koja uz sjajnu glumačku ekipu koju između ostalih čine i Sergej Trifunović i Nikola Kojo predstavlja pravo osveženje.

U seriji pratimo zgode i nezgode tri ljubavna para i njihove živote koji se prepliću u različitim situacijama. Propali glumac Srđan (Nikola Kojo) je vlasnik kafića „Hipnotisano pile“ u kom kao konobar radi Džoni (Sergej Trifunović), muzičar u pokušaju, koji uporno pokušava da osvoji mladu devojku u usponu, Milicu (Sonja Kolarčić), ali ona nema vremena ni za šta drugo sem za posao. Srđan živi sa devojkom Nađom (Bojana Stefanović), tipičnom manekenkom u zgradi gde se doseljavaju građevinar, Braca (Ljubomir Bandović) i njegova žena Mimi (Nataša Marković), life coach, mada nikom baš nije jasno šta je to u stvari. Pored njih, u kafić redovno svraća Mare (Srđan Miletić), koji zna sve i svakoga i ima odgovor na svako pitanje.

Pored standardne ekipe kroz seriju će proći i mnogi drugi sjajni glumci kao što su Vesna Trivalić, Branka Petrić, Dragan Nikolić, Danica Maksimović, Svetlana Bojković, Feđa Stojanović, Branko Cvejić, Branislav Trifunović, Đuza Stojiljković, Dragan Jovanović, Gordan Kičić, kao i mnogobrojne ličnosti iz našeg javnog života: Janko Tipsarević, Kemal Monteno, Masimo Savić, Beauty Qeens, Dušica Spasić, Jelena Trninić, Vlado Georgiev...

Trajanje epizode: 45 min
Žanr: komedija
Zemlja: Srbija
Godina: 2009
Režija: Gorčin Stojanović

Uloge:
Sergej Trifunović – Džoni
Nikola Kojo – Srđan
Ljubomir Bandović – Braca
Sonja Kolarčić – Milica
Bojana Stefanović – Nađa
Nataša Marković – Mimi
Srđan Miletić – Mare

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt1503067/
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/132051/Ono+kao+ljubav,+serija.html

KOMENTARI