TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ono kao ljubav

izvor:Ono kao ljubav” jeromantična komedija Gorčina Stojanovića,rađena po ugledu na najpopularnije svetske sitkome ali prilagođenanašem mentalitetu i koja uz sjajnu glumačku ekipu koju izmeđuostalih čine i Sergej Trifunović iNikola Kojopredstavlja pravo osveženje.

U seriji pratimo zgode i nezgode tri ljubavna para i njihove životekoji se prepliću u različitim situacijama. Propali glumacSrđan (Nikola Kojo) je vlasnikkafića „Hipnotisano pile“ ukom kao konobar radi Džoni(Sergej Trifunović),muzičar u pokušaju, koji uporno pokušava da osvoji mladu devojku uusponu, Milicu (SonjaKolarčić), ali ona nema vremena ni za šta drugo sem zaposao. Srđan živi sadevojkom Nađom (BojanaStefanović), tipičnom manekenkom u zgradi gde sedoseljavaju građevinar, Braca (Ljubomir Bandović) injegova žena Mimi(Nataša Marković), lifecoach, mada nikom baš nije jasno šta je to u stvari. Pored njih, ukafić redovno svraća Mare(SrđanMiletić), koji zna sve i svakoga i ima odgovor na svakopitanje.

Pored standardne ekipe kroz seriju će proći i mnogi drugi sjajniglumci kao što su VesnaTrivalić, BrankaPetrić, DraganNikolić, DanicaMaksimović, SvetlanaBojković, FeđaStojanović, BrankoCvejić, BranislavTrifunović, ĐuzaStojiljković, DraganJovanović, GordanKičić, kao i mnogobrojne ličnosti iz našeg javnog života:Janko Tipsarević, Kemal Monteno,Masimo Savić, Beauty Qeens, Dušica Spasić, Jelena Trninić, VladoGeorgiev...

Trajanje epizode: 45min
Žanr: komedija
Zemlja: Srbija
Godina: 2009
Režija: Gorčin Stojanović

Uloge:
Sergej Trifunović –Džoni
Nikola Kojo – Srđan
Ljubomir Bandović –Braca
Sonja Kolarčić –Milica
Bojana Stefanović –Nađa
Nataša Marković –Mimi
Srđan Miletić –Mare

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt1503067/
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/132051/Ono+kao+ljubav,+serija.html

KOMENTARI