TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Osveta (Los Plateados)

izvor:


Radnja ove telenovele se dešava krajem XIX i početkom XX veka uMeksiku. Govori o grupi bandita, koju čine tri brata i sestra. Vođagrupe je najstariji brat GabrijelKampusano (Maurisio Islas). Njihovamisija je da se bore protiv nepravde, nešto kao Robin Hud i njegovadružina, ali trojica braće i sestra imaju i lični razlog osvete.Oni žele da osvete smrt njihovog oca.

Gabrijel je zaljubljen u Kamilu (Tamara Monserat), ženuEmilija Galjarda (Umberto Zurita), moćnikakoji na sve strane vara Kamilu, pa čak i sa njenom sestromLucijanom. Emiliju seKamila svidela zbog njene naivnosti i čistote, a kada se njenaporodica našla u problemima on se našao da im pomogne, ali poduslovom da se Kamila uda za njega. Kamila nesebično pomaže svojojporodici iako ne voli svog budućeg muža. Ona je u stvarizaljubljena u Gabrijela. Nadan njenog venčanja, Gabrijel je otme i odvede u šumu ali ju jepustio da ode. Ali već sledeći put kad se sretnu, osećanja su jačaod njih.

Iako su centralni likovi ove telenovele, Gabrijel i Kamila nisujedini sa ljubavnom pričom. Tomas (Rodrigo Ovijedo), srednjibrat voli da sve drži pod kontrolom ali njime upravlja njegovaljubavnica Eva (Majra Sijera), koja jetakođe deo bande. Himena(Anđelika Selaja) jenajmlađa u porodici, a i njoj se na tom putu dešava ljubav. A iKamilina sestra Lucijana je zaljubljena u Emila i na sve načinepokušava da ih rastavi. Puno akcije, ljubavi i raznih zapleta, kojise mogu naći samo u jednoj telenoveli.

za nestrprljive ;)
Trajanjeepizode: 40min
Žanr: telenovela
Zemlja Meksiko
Godina: 2005
Autor: Walter Doehner
Uloge:
Mauricio Islas -Gabriel Campuzano
Tamara Monserrat -Camila Castañeda
Dominika Paleta -Luciana Castañeda
Humberto Zurita -Emilio Gallardo
Rodrigo Oviedo -Tomás Campuzano
Angélica Celaya -Ximena Campuzano
Mayra SierraEva

Linkovi:
http://www.imdb.com/title/tt0451565/
http://www.todotnv.com/los-plateados-telemundo-argos-2005.html

KOMENTARI