TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Otac i sin

izvor:





Michael O'Connor bio je gangster, jedan od najgorih. Moglo bi se reći da je bio legenda. Ali, nakon što je odslužio zatvorsku kaznu daleko od svog rodnog grada Manchestera, odlučio je stari život ostavi iza sebe i u Dublinu početi iznova sa svojom devojkom i njihovim nerođenim detetom.


Nažalost, njegov pređašnji način života ostavio je za sobom užasno nasleđe. Nasilje u njegovoj četvrti preraslo je u otvoreni rat. Oružani zločini i ubistva oko za oko, zub za zub česti su, a u sve to uvučena su i dobra deca, poput Michaelovog otuđenog 15-godišnjeg sina Seana.

U vrtlogu haosa nastalog nakon ubistva njegovog najboljeg prijatelja Sean se iznenada našao na listi za ubistvo. Michael juri u Englesku da reši Seanove probleme odlučan u nameri da neće dopustiti da ga opet uvuku u nekadašnji način života. Ali teško je ostati moralan kad je život vašeg sina u pitanju.

Hoće li Michael uspeti naći izlaz iz tog ludila izazvanog drogom i ubistvima u četvrti koju je nekada zvao svojim domom? I može li mu sin oprostiti svu patnju koju je izazvao?

Nadahnuta istinitim događajima, serija Otac i sin u isto vreme je dirljiva i bolna priča o osveti i šokantan prikaz sveta koji je mnogima postao i predobro poznat.

Uloge: Dougray Scott

KOMENTARI