TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Pare ili život

izvor:


Komedija / 45 min.
Srbija, 2008



Serija nastala od TV filma “Pare ili život” prati glavne likove i njihovu nezaboravnu letnju avanturu u najlepšim predelima crnogorskog Primorja. Miki (Milutin Mima Karadžić) dolazi iz Beograda u Budvu da vodi vinariju svog prijatelja. S Mikijem je krenuo i njegov cimer i najbolji prijatelj, muzičar Džoni (Andrija Milošević) koga je bivša devojka pevačica pozvala da svira s njom preko leta. Međutim, ništa ne ispadne onako kako je trebalo i posle lude žurke na jednoj jahti, Džoni upada u stravičnu nevolju i završava s mafijom za petama.


U pomoć mu bez razmišljanja priskaču Miki i društvo koje je došlo na letovanje - Gagi (Ivan Zekić), Maja (Danina Jeftić) i Sunčica (Tanja Petrović). Džoni se neko vreme krije, ali okolnosti ga primoraju da beži nazad u Budvu, taman na vreme da priskoči u pomoć prijateljima koji su zapali u opasnost zbog njega. A sve se završava sasvim neočekivano - za Džonija, ali ne i za Mikija. Ovaj uzbudljivi letnji triler izbalansiran je koktel tragikomičnih situacija, ubistava, droge, otmica, napete jurnjave, dirljivih momenata i romantičnih scena po budvanskim hotelima, plažama, osunčanom Starom gradu i bajkovitim predelima Skadarskog jezera.

Živopisne likove na koje naši junaci iz TV serijala nailaze, tumače: Mladen Nelević, Milena Vasić, Sloboda Mićalović, Milan Kalinić, Bojana Ordinačev, Ana Nikolić, Ivana Mrvaljević, Goran Slavić, Branka Otašević, Simo Trebješanin, Cajo Radunović i mladi glumci sa Cetinjske Akademije.

Muziku komponuje Aleksandar Lokner, scenarista filma je Danica Pajović, a reditelj je Milan Karadžić koji je i saradnik na scenariju.

Izvor: http://www.rtvpink.com

KOMENTARI