TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Ponor ljubavi

izvor:




Iz najnovije meksičke produkcije stiže telenovela koja osvaja gledaoce – intrigantna priča o ljubavi bačenoj u vrtlog mržnje i ljubomore.

Priča se odigrava u tradicionalnom meksičkom selu Jukatan. Avgusto Kastanjon i Estefania Buvier de Kastanjon su Elisini roditelji. Sa njima živi Karmina, Estefanijina sestra, koja ima aferu sa Rosendom Arangom, oženjenim čovekom koji ima sina. Rosendova supruga Alfonsina, sumnja da je suprug vara ali sa Estefanijom.

U međuvremenu, Estefanija pokušava da nagovori Rosenda da ostavi Karminu i vrati se svojoj porodici, ali sasvim neočekivano njih dvoje ginu u saobraćajnoj nesreći. Avgusto je zbog toga uveren da je njegov brak sa Estefanijom bio obična farsa i okreće se Karmini koju i ženi.

Rosendova udovica Alfonsina šalje svog sina Damjana na studije, kako bi ga razdvojila od Elise, jer sluti da njihovo prijateljstvo prerasta u ljubav. Nakon što diplomira, Damjan se vraća u selo Jukatan sa svojom devojkom Florensijom i njenim rođakom Paolom, koga će impresionirati Elisina lepota.

Iako zna da je njihova ljubav nemoguća, Elisa i dalje voli Damjana. Kada otkrije da Elisino srce kuca za Damjana, Avgusto joj preti da će ga ubiti ukoliko se ne uda Gaela, mladića koji je još od detinjstva zaljubljen u nju. Damjan ne želi da se odrekne ljubavi i suprotstavlja se Gaelu.

Da bi sprečio tragediju, sveštenik mladićima u zavadi otkriva da su polubraća, budući da je obojici otac Rosendo.

Da li će ljubav pobediti, ili će je spletke odvući u ambis najnižih strasti?

Produkcija: Meksiko, 2012.

Uloge: Anhelik Bojer, David Zepada, Mark Tačer, Livija Brito

KOMENTARI