TV PROGRAM

Nedeljni pregled i TV satnice

Pravi detektiv (True Detective)

izvor: HBO

Pravi detektiv
(True Detective)

Žanr: Drama
Trajanje: 55 minuta
Uloge: Metju Mekonahej
Vudi Harelson
Mišel Monagen
Više informacija




Ova drama govori o dvojici detektiva (Metju Mekonahej i Vudi Harelson), čiji se životi isprepliću tokom 17-godišnje potrage za ubicom, od početne istrage bizarnog ubistva iz 1995. do ponovnog otvaranja slučaja 2012. godine.

Metju Mekonahi i Vudi Harelson glume u drami koja govori o dva policijska detektiva iz Luizijane i istražuje njihov lični i profesionalni odnos tokom 17-godišnjeg lova na svirepog ritualnog ubicu. Misterija traje kroz vreme, menjajući njihove živote i kvareći njihovo partnerstvo, terajući svakog čoveka da nauči kolika je cena obmane i odmazde.

Godine 2012. policijski detektivi iz Luizijane, Rast Kol i Martin Hart, ponovo dobijaju slučaj na kom su radili 1995. godine. Dok se ispitivanje odvija u današnjem vremenu, dva bivša detektiva pričaju priču o svojoj istrazi, dirajući nezalečene rane, i dovodeći u pitanje svoje navodno rešenje bizarnog ritualnog ubistva iz 1995. Događaji se isprepliću i 2012. svaki od njih biva odvučen u svet za koji veruje da ga je ostavio iza sebe. Pošto su naučili štošta jedan o drugome, kao i o ubici kog traže, postaje im jasno da tama živi s obe strane zakona.


Režija: Nic Pizzolatto

Uloge: Matju Mekonahej, Vudi Harelson, Mišel Monagen


Trailer

KOMENTARI